لیدرهای نوجوانان و جوانان در اغتشاشات

آریا رحمتی معروف به «آریا کئوکسر»، معروفترین یوتیوبر و گیمر ایرانی به شمار میرود. او که پولهای هنگفتی از این راه دریافت کرده بود، پیج اینستاگرامی خود را در اختیار دشمنان ایران قرار داد و هر روز چندین استوری، شامل اخبار دروغ، در پیج خود منتشر میکرد .
آریا رحمتی که نزدیک به ۵۰۰ هزار دنبالکننده در یوتیوب دارد، حدود ۴ ماهی بود که در مورد بازیهای ویدئویی و گیمینگ، ویدئویی نمیگذاشت؛ اما در تاریخ ۱۷ آذر، ویدئویی را با عنوان “آزادی ایران” در صفحه یوتیوب خود منتشر کرد.
در این ویدئو، او علاوه بر اینکه، مجدداً حمایت خود را از اغتشاشات اعلام نمود، به جدایی از همسرش، کوثر معروف به “تاکسیک گرل” نیز اشاره کرد.
تا اسم سلبریتی به گوشمان میخورد، بیشتر یاد بازیگران سریالها و فیلمهای سینما و تلویزیون میافتیم؛ غافل از اینکه، این اشخاص برای خیلی از نوجوانان و جوانان، چهره محبوب و معروف به شمار نمیآیند؛ بلکه، سلبریتی محبوب این قشر، اشخاصی از جنس خودشان که گیمرند، هستند.
اگر از همه ضررها و آسیبهایی که بهواسطه این اغتشاشات بر مردم و کشور وارد شد بگذریم، این آشوبها باعث آشکارسازی هویت سلبریتیهای گیمینگی شد که در شبکههایی همچون یوتیوب، توییچ و آپارات فعالیت داشتند و چندین میلیون نفر را – که بیشتر شامل کودکان و نوجوانان میشود – به سمت محتوای خود جذب کرده بودند.
تا قبل از وقوع این اتفاقات، خیلی از جوانان و نوجوانان، این افراد را الگو خود قرار میدادند و رفتار و گفتارشان را سرلوحه زندگی خود میکردند.
همه این مسائل، اهمیت این مسئله را روشن میسازد که والدین، دقت بیشتری بر روی الگوپذیری فرزندانشان داشته باشند.