مبارزه در خلیجعدن

بازی مبارزه در خلیج عدن که توسط مؤسسه رسانه پرداز آمیتیس تولید و منتشر شده، مربوط به ربوده شدن نفتکش ایرانی توسط دزدان دریایی خلیج عدن است. این بازی در سال 1391 منتشر شد و توانست بهعنوان بازی جدید ایرانی بعد از عملیات انهدام 2 معروفیت کسب کند. استفاده از موتور بازیسازی یونیتی، یک مزیت این ساخته بوده است .
ژانر: اکشن/ شوتر
داستان بازی مبارزه در خلیج عدن :
داستان بازی روایتی است از نبرد تکاوران ایرانی در برابر دزدان دریایی منطقه خلیج عدن که اقدام به ربودن کشتیهای تجاری و نفتکشها میکنند. بازی با ربوده شدن یک کشتی تجاری ایرانی آغاز میشود که سرنشینان و خدمه بیدفاع کشتی نیز در آن به قتل رسیده و گروگان گرفته میشوند.
از ابتدای بازی، شما بهعنوان یکی از خدمه کشتی که جان سالم بدر برده، ظاهر میشوید و باید به قسمت هدایت کشتی رفته و درخواست کمک کنید. در همین حال، یکی از گروگانگیران، شما را زخمی کرده و به دریا میاندازد. پیام شما به دست نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران رسیده و عملیاتی به نام شکار ارهماهی را که لقب سرکرده دزدان دریایی است، آغاز میکنند.
شما برای نجات خدمه و بازپسگیری کشتی ربوده شده، وارد نبرد با دزدان دریایی خواهید شد و پلیر در نقش یکی از تکاوران نیروی دریایی به همراه سایر نیروها، در این عملیات ایفای نقش خواهید کرد.
مراحل این بازی در قسمتهای مختلفی جریان دارد و هرکدام از این مراحل، یک عملیات جدا بوده و نام متفاوتی دارد. قایقسواری و رسیدن به جزیره، ازبینبردن دزدان دریای و در نهایت کشتن ارهماهی، کار شما در بازی است.
نکات مثبت بازی:
هر کشوری سعی میکند از افتخاراتش، محتوا تولید کند. شاید در گذشته، تولید بازی، زیاد پررونق و در کانون توجهات نبود؛ اما امروزه که یکی از صنعتهای پرسود کشورها، بازیسازی و تولید بازی با داستانها و ایدههای جدید میباشد؛ سعی میکنند یکی از محتواهای خود را ساخت بازی در نظر بگیرند.
ایران نیز از این قضیه مستثنی نبوده و توانسته از مهمترین اتفاقات کشور، از جمله جنگ هشتساله دفاع مقدس بازی تولید کند و رفتهرفته در این عمل موفقتر از گذشته ظاهر شود و بازی مبارزه در خلیج عدن را بسازد.
عملیات انهدام، اولین بازی دارای محتوای انقلابی – اسلامی است که در گذشته با همان امکانات محدود و تیم نچندان حرفهای ساخته شد و هرچه گذشت امکانات افزایش یافت و بازیها نیز بروز شدند و تا به امروز تعداد زیادی بازی، برای پلتفرمهای مختلف با این رویکرد تولید شده است.
گرافیک صوتی و بصری بازی، نسبتاً خوب بوده و شما را راضی میکند. استفاده از اسلحههای متنوع و خلاقیت در داستان یکی دیگر از نکات مثبت این بازی بوده که شاید در کمتر بازی ایرانی به این وضوح یافت شود.
البته امروزه با دردستداشتن موتورهای بازیسازی قوی، قطعاً بازیکنان تمایل به انجام این بازی قدیمی نداشته و به سراغ ساختههای جدید ایرانی میروند.
نکات منفی بازی:
هر بازی در هرجای دنیا، دچار ایرادات گرافیکی است. این بازی هم برخی باگها را داشته و از آن مستثنی نیست. در مرحله دوم بازی، بهعنوانمثال، وقتی در قایقِ در حال حرکت هستید، ناگهان قایقهای دشمن به سمت شما تیراندازی کرده و شما وقتی به آنها تیر میزنید، اِنمیها (دشمنها) به هوا بلند شده و به عقب پرت میشوند.
چون داستان بازی زیاد طولانی نبود و گیمپلی بازی سریع تمام میشد، تولیدکنندگان سعی کردند با قسمتکردن هر مرحله، به مدتزمان گیمپلی بیافزایند. این حرکت، کاملاً غیرحرفهای بوده و میشد این ضعف کوتاهی داستان را با ایجاد داستانهای فرعی جبران کرد.